"L-Aura"

Profile

profile1

Wat betekent 'L-aura' ? (Uitspraak: el aura)
Wat vertegenwoordigt deze naam?
Waar ligt haar oorsprong?

1. Staat voor 'Laura' een naam voor de zon!
De speelse, energieke en verwarmende energie.
De natuurlijke schoonheid, kleur en stijl.

2. Staat voor 'L-ichtkrans - aura'.
Een aura is je eigen persoonlijke energie, bestaande uit elektromagnetische deeltjes die in meerdere lagen van je lichaam afstralen. Elk levend wezen heeft een aura. De aura is jouw levenskracht en geeft een afspiegeling van alle aspecten van je lichaan, ziel en geest. Dus alles wat je in het dagelijks leven denkt, voelt en ervaart. Het woordje 'aura' komt uit het Grieks en betekent 'briesje' of 'lucht', zijnde de lucht of energie die je van je lichaam straalt. De volledige natuur is ook doordrongen van deze energie. De zon net zoals de aarde en alle andere planeten hebben een aura. Het is de levensadem van de wereld, de universele energie en de levenskracht van de kosmos.

profile2 3. Staat voor 'L-aurette', mijn beste vriendin die in 1997 is overgegaan naar een andere dimensie en sindsdien nog meer de leidende en stuwende kracht is achter 'mijn' zaak die ik op de 'businesspage' graag aan u voorstel.

De ondertussen, reeds meer dan 15-jarige zaak is op een natuurlijke manier geƫvolueerd. Gestart vanuit een klein bloemzaadje vol hoop, gegroeid tot een prachtige volwaardige roos die elk jaar opnieuw ontluikt met nieuwe, verfrissende alternatieven.